DISC Middelharnis

Waarom reageert iedereen anders op eenzelfde situatie? Wil je weten wat jouw en andermans drijfveren zijn? DiSC is de sleutel die iedere communicatiedeur geopend krijgt. 

Wat is DiSC?

DiSC is een methode die inzicht geeft in je eigen gedrag en je communicatiestijl. Waar we ook komen, we hebben altijd te maken met menselijke relaties. Op het werk, thuis, of gewoon op straat of in de winkel. En elk mens heeft zijn eigen stijl van communiceren en doen. Met DiSC weet je hoe jij dingen doet en hoe je communiceert. Je leert je af te stemmen op een ander. Waardoor je meer begrip voor de ander krijgt en daardoor minder misverstanden en irritaties.


Hoe werkt het?

Je krijgt van mij een vragenlijst via een online link. Je ontvangt een rapport dat over jouw gedrag en communicatie gaat. We plannen een afspraak om de uitkomsten van het rapport te bespreken. Een goede of foute uitkomst bestaat niet. Elke uitkomst gaat over jou en jij bent altijd goed zoals je bent. Wel zitten er aan elke stijl mitsen en maren.


Stel maar eens voor: jij houdt er van om direct te zeggen wat je wilt en er geen doekjes om te winden. De persoon waar jij mee praat heeft tijd nodig om ergens over na te denken en heeft niet altijd direct haar woordje klaar. Zij ervaart jou als dwingend en jij haar als traag. Dit kan leiden tot veroordelen en frictie. Als je begrijpt hoe het voor een ander werkt met behulp van DiSC, communiceer je prettiger en effectiever. En oordeel je minder.


Wil je meer weten over DiSC? Vul het contactformulier in en ik neem binnen 24 uur contact met je op. 

Contact

Netherlands

Ik heb het Privacybeleid gelezen en begrepen.