Overgangskilo’s, Coronakilo’s, fibromyalgie en jarenlang zelf proberen af te vallen zonder resultaat…. Die negatieve spiraal is doorbroken nu ik bij jou train Lieke! 

Het voedingsschema is met 6x per dag gezonde voeding makkelijk vol te houden. Door de afwisselende, leerzame en leuke trainingen ben ik al veel vetrollen kwijt en spieren rijker. En ik voel me veel sterker en fitter! 

Sporten is best leuk doordat jij mij leert hoe ik het goed moet doen. Dankjewel Lieke dat je naast me staat, mij motiveert en omdat het samen met jou eindelijk is gelukt om weer letterlijk en figuurlijk goed in mijn vel te zitten! 

Renate van Mierlo

 Een paar weken terug heb ik mijn eerste kennismakingsgesprek met Lieke gehad, omdat ik op zoek was naar een juiste manier van gezonder en fitter worden. Het was een ontspannen informeel gesprek en Lieke neemt echt de tijd voor je.

Lieke geeft goed uitleg wie zij is en hoe zij te werk gaat.Het is eigenlijk het complete plaatje,want naast trainen en voedingsadvies houd zij rekening met jou als persoon en wat je zelfbeeld is.

Ik besloot om de uitdaging met mijzelf aan te gaan! Met mijn doelen op zak ben ik nu 2 keer per week aan het trainen. Zij is een coach en personaltrainer waarbij je weet dat je er niet alleen voor staat je werkt SAMEN aan doelstellingen en bent SAMEN trots op de goede resultaten.

De PT-sessies met Lieke ervaar ik dan ook als prettig en ik weet zeker dat ik mijn doelen ga bereiken! — gemotiveerd, met Lieke Ligtvoet. 

Leantine Bogert

Ik heb na de bikini-challenge nog 8 weken PT van Lieke Ligtvoet gehad, een absolute aanrader! Dank je wel voor je geduld en motivatie. Ik heb veel van je geleerd! Het resultaat: Slanker, fitter en sterker.

Sara Keila

Wat fijn om Lieke te mogen leren kennen. De manier waarop ze lesgeeft...met zoveel enthousiasme en passie. Ik ben 7 kilo lichter en als herboren vrouw sta ik weer fris en fruitig in het leven. Daarvoor ben ik dankbaar. 

Carola

Drie maanden geleden na terugkomst van vakantie dacht ik nu ben ik er klaar mee het roer moet definitief om. Ik zat al wel op de goede weg, maar mijn body en mind was absoluut nog niet in balans. 

   

 Ik zag al regelmatig een bericht van Lieke Ligtvoet voorbij komen op facebook met de boodschap van ben jij 100% committed en wil je er voor gaan maak dan een afspraak! 

   

 Ik kan alleen maar zeggen dat ik zo blij ben dat ik deze stap genomen heb, want wat een verandering heeft me dat eigenlijk in korte periode tot nu toe gebracht. Ik ben lichamelijk en geestelijk zoveel sterker geworden en geloof me een personal training is keihard werken fysiek, maar ook geestelijk word je getraind en krijg je super goed advies van Lieke. En het mooie van alles dat je je lichaam ziet veranderen en je daar dan ook trots op kan en mag zijn. 

   

 De 90 dagen zitten er voor mij op en ik wil Lieke bedanken voor de motivatie, de wijze lessen, jouw spirit die aanstekelijk werkt enne je bent nog lang niet van mij af. 

   

Petronella Mackloet  

3 maanden 1 op 1 getraind met Lieke.... sport grenzen verlegd...ik kan veel meer dan ik denk ...meer spieren, minder vet en minder kilo's.... 

   

 GA DE SPORTIEVE UITDAGING  AAN...  Investeren in je zelf...zo belangrijk 

   

 Anneke Trommel 

 90 Dagen challenge gedaan met deze kanjer van een Personal trainer bij Sportievia!! 

   

Het waren intensieve weken. Maar met haar spirit,kracht en luisterend oor, heb ik de juiste mind set gekregen. Dank je wel lieve Lieke 

Monique Jansen

Na 4 maanden hard trainen onder leiding van Lieke Ligtvoet ben ik al aardig op weg naar een sportief en gezonder leven.

   

Het is niet altijd even makkelijk geweest maar het is wel mijn nieuwe verslaving geworden.

   

Ik kan vol trots naar mijzelf kijken en zeggen; dit is de beste investering in mijzelf van de afgelopen jaren. Ik raad het een ieder aan! Want, No pain No gain! 

   

Denise van Dulst 

Laatste personal training achter de rug, 13 weken gebikkeld, maar wat ben ik blij en trots op mezelf: zoveel vet, kilo's en centimeters minder en heel veel spieren opgebouwd, en dat allemaal dankzij Lieke Ligtvoet!!!! Je bent een fantastische personal trainer dank je wel voor alle leerzame lessen mbt sporten, voeding en nog veel meer. 

   

 Ik voel me keigoed en topfit en ik ga absoluut verder met deze levensstijl!! 

Marieke Bogermans

Contact

Netherlands

Ik heb het Privacybeleid gelezen en begrepen.